Agri & Food Logistiek Congres
De weg naar zero-verspilling

In de hedendaagse verslogistiek staan we voor complexe uitdagingen, waarbij zero emissie zones de toegang van koelwagens tot stadscentra beperken, waardoor de druk toeneemt om duurzamere transportoplossingen toe te passen. Tegelijkertijd wordt het belang van circulaire processen in de verslogistiek steeds duidelijker. Het vinden van evenwicht tussen deze eisen is essentieel om een toekomstbestendige verslogistieke sector te creëren.

Op donderdag 30 mei ontmoeten beslissers en professionals uit de agri & food sector elkaar in de KAS op 15m hoogte in Woerden, om deze complexe uitdagingen te verkennen en te tackelen. Ontdek innovatieve oplossingen, netwerk met toonaangevende experts en deel uw ervaring binnen deze dynamische sector.

Bent u erbij? Schrijf u vandaag nog in!

ProgrammaRegistreren

 

Wat u kunt verwachten

Voor wie?

Het Agri & Food Congres verwelkomt een diverse groep bezoekers, waaronder professionals uit alle lagen van de agri & food sector. Dit omvat producenten, logistieke experts, distributeurs, detailhandelaars, academici, beleidsmakers en vertegenwoordigers van brancheorganisaties.

○ Transportbedrijven
○ Verladers in agri & food
○ Branche- en belangenvertegenwoordigers
○ Onderzoekers
○ Distributeurs
○ Gemeenten

Actualiteiten

Tijdens het Agri & Food Congres kunt u een boeiende en inspirerende dag verwachten vol met waardevolle inzichten, discussies én netwerkmogelijkheden. Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen tijdens het gevarieerde middagprogramma, bespreek belangrijke vraagstukken met experts en collega-professionals, en deel uw eigen kennis en ervaringen. Diverse topics die aan bod komen:

○ Duurzaamheid
○ Technologie
○ Reefers en koelhuizen
○ Innovaties in het vers houden van producten

ProgrammaRegistreren

Partners

Partner

Organisatie