Hoe werkt ProMedia Group?

ProMedia Group is georganiseerd in business teams. Deze teams bestaan uit een aantal journalisten, een projectmanager en een business development manager. Het team heeft een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën. Onze teams zijn zelfsturend en van iedereen in het team wordt een hoge mate van flexibiliteit verwacht. ProMedia heeft kantoren in Breda, Rotterdam en Deventer.

Diversiteit

ProMedia Group streeft naar een diverse samenstelling van haar personeelsbestand. We zijn een inclusieve organisatie, er is behoefte aan een diversiteit aan zienswijzen. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten bevorderen onafhankelijke journalistiek en vergroten de denkkracht en draagvlak van onze organisatie.

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar slimme, ambitieuze maar vooral enthousiaste mensen die hun ‘dromen’ waar willen maken. We bieden medewerkers een inspirerende werkomgeving met fijne professionele collega’s die elkaar naar een hoger plan tillen. We zijn realistisch genoeg dat de perfecte kandidaat niet bestaat en investeren graag in mensen die willen leren. Wat dat betreft geloven we in elkaar vertrouwen geven en daar de vruchten van plukken. Onze grootste successen zijn  terug te voeren naar teams die zich enorm inspanden om de gestelde doelen te realiseren.

Scale-up & Persoonlijke Ontwikkeling

ProMedia Group heeft als start-up drie jaar achter elkaar een FD Gazellen Award gewonnen. We zijn nu in de scale-up fase en nog zeker niet uitgegroeid. Daar horen mensen bij die met ons mee willen groeien en zichzelf willen ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we super belangrijk. Spreekt bovenstaande jou aan? Dan nodigen we je uit om te solliciteren of een keer langs te komen voor een kop koffie.