Praktische informatie

De Sessie Brexit vindt dit jaar plaats in LantarenVenster, Rotterdam.

LET OP; er wordt een cruiseschip verwacht, dit kan voor vertraging zorgen bij het parkeren!

Datum: donderdag 5 april 2018, 13.30-18.00 uur

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen (Lijn D, E) als met de tram (lijn 12, 20, 23 en 25). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen.

Auto
Klik op onderstaand kaartje en gebruik de functie ‘routebeschrijving’ op Google Maps:
Adres: Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Parkeermogelijkheden
Rondom LantarenVenster zijn diverse parkeerterreinen te vinden.
Op straat geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 23:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. De kosten zijn € 0,50 per 9 minuten. De betaalautomaten accepteren 06-parkeren, creditcard of pin. U kunt alleen parkeren in daarvoor bestemde parkeervakken.

Q-Parkgarage Boston – Seattle (voorkeursgarage)
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage Boston – Seattle. Voor de parkeergarage zijn er, zo lang de kassa van LantarenVenster geopend is, diverse parkeerkaarten te koop.

Parkeergarage World Port Center
De voordeligste parkeergarage is World Port Center, op loopafstand van LantarenVenster. Zo lang de kassa van LantarenVenster geopend is, zijn er uitrijkaarten verkrijgbaar à € 8,25. De parkeergarage is geopend van 6:30 tot 23:30 om in te rijden. Uitrijden kan 24 uur per dag.

De Rotterdam
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage De Rotterdam. Voor de parkeergarage zijn er, zo lang de kassa van LantarenVenster geopend is, diverse parkeerkaarten te koop.

Watertaxi
Op de Wilhelminapier bevinden zich de haltes:
– Hotel New York Wilhelminapier
– Luxor Wilhelminaplein

Fietsenstalling
Er is op de Wilhelminapier geen bewaakte fietsenstalling. Wel zijn er op de pier genoeg standaards om uw fiets aan vast te maken.