VN Delta en Havencongres North Sea Port

NT organiseert op woensdag 16 november in samenwerking met North Sea Port en de Provincie Zeeland het VN Delta & Havencongres North Sea Port. Een unieke samenwerking waarbij het VN Delta congres en het Havencongres North Sea Port samen worden gepresenteerd in het Scheldetheater in Terneuzen in een dagvullend programma. In de ochtend presenteren we het Vlaams-Nederlandse Delta Congres en in de middag staat het Havencongres North Sea Port centraal.

Wilt u als eerste weten wanneer de registratie opengaat en zeker weten dat u niets mist? Laat hier uw gegevens achter:

Thema
De Schelde-Deltaregio is van grote waarde voor Europa als de verbindingen goed zijn. Investeren in verdere corridor-ontwikkeling is noodzakelijk want dat levert in economisch, strategisch en klimaatopzicht veel voordelen op. Tijdens het VN Delta en Havencongres North Sea Port belichten we de betekenis van Europese corridors in de delta. Verder kijken we naar de verduurzaming van de industrie en de investeringen die nodig zijn voor een goede leefomgeving.

Topics

  • Een sterke regio van nationaal en Europees belang
  • Corridor-ontwikkelingen en verduurzaming in Europa
  • Investeren in de leefomgeving
  • Klimaatambities in Vlaams-Nederlandse Delta

Netwerken
Het VN Delta & Havencongres North Sea Port bied u alle gelegenheid om weer eens bij te praten met collega’s uit de branche. Door de combinatie van twee congressen kunt u bovendien ook veel nieuwe mensen ontmoeten.

Netwerken

Programma

Gastheer

Partners

Organisatie