RDM Kantine

Op de plek waar vroeger de arbeiders van de RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, kun je ook nu genieten van een hapje en een drankje. In de voormalige Centrale Kantine van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij aan de Heijplaatstraat 3 is de RDM Kantine (voorheen Dokkaffee) gevestigd. Hier kun je terecht voor onder andere een kop koffie, ontbijtje met verse jus, een belegd broodje, een maaltijdsalade, de RDM gehaktbal of de befaamde taart van Dudok.

De RDM Kantine is meer dan een horecagelegenheid. Het verleden van RDM is hier nog steeds voelbaar. De industriële look en feel zijn behouden gebleven, maar met een eigentijdse twist. Het is een plek om te ontmoeten, te werken of gewoon te genieten van het uitzicht over RDM Rotterdam en de Dokhaven. Er is gratis WiFi en ook vinden er regelmatig exposities plaats.

Praktische informatie

De Nieuwjaarsborrel 2020 van Nieuwsblad Transport en Schuttevaer vindt plaats op Donderdag 23 januari 2020 in de RDM Kantine. Onderstaand vindt u een kaart van de locatie, daaronder ziet u een overzicht van de locaties waar u gratis kunt parkeren.

Tijden

16:00 uur: Aanvang borrel
19:00 uur: Laatste ronde

Parkeren

RDM Rotterdam heeft drie parkeerterreinen; parkeerterrein A is gelegen aan de Heijplaatstraat en is bestemd voor het Congrescentrum, parkeerterrein B ligt naast het Centraal Magazijn en parkeerterrein C ligt achter Innovation Dock/naast de Scheepsbouwloods. Daarnaast is er beperkte parkeergelegenheid aan de Heijplaatstraat, Heijplaatweg, Directiekade en Klinknagelstraat. Parkeren is overal gratis.

Plattegrond locatie RDM Rotterdam