Havendebat Port of Zwolle
krachten bundelen: meer dan regio Zwolle 

De Multifunctionele binnenhaven Port of Zwolle speelt een belangrijke rol in de opgaven rondom human capital, energietransitie en circulaire economie. Maar voor deze transitie zijn ondersteunende activiteiten nodig ten behoeve van Port of Zwolle.

Stap aan boord voor een diepgaande discussie omtrent de toekomst van de regio tijdens het Havendebat Port of Zwolle, op maandag 4 november in Kampen. Hoe kunnen gemeente en Port of Zwolle elkaar versterken om de regio aantrekkelijk en succesvol te houden?  Hoe gaan andere regio’s en havens te werk? En waar liggen de uitdagingen op weg naar een geoptimaliseerde infrastructuur?

Schrijf u in voor deze dynamische dag vol inspiratie.

Meer dan regio Zwolle

Voor wie?

Het Havendebat focust zich niet enkel op de regio Zwolle. Juist partijen van buiten af zijn welkom om hun ervaringen te delen. Hoe wordt er in andere havens met ruimte om gegaan? Hoe zijn bedrijven zich meer gaan focussen op circulariteit? En gaan andere gemeenten om met het vrijmaken van ruimte voor een circulaire economie?

‣ Gemeenten
‣ Provincies
‣ Bedrijven uit de regio
‣ Bedrijven buiten de regio
‣ Havens uit Nederland en België

Bekijk hier de deelnemerslijst van 2023.

Onderwerpen

Tijdens het Havendebat Port of Zwolle doken we in het overkoepelende thema: infrastructuur. De volgende onderwerpen komen aan bod:

‣ Infrastructuur
‣ Bedrijventerreinen
‣ Ondersteuning gemeente
‣ Vestigingsklimaat
‣ Ruimte voor groei
‣ Welvaart in de regio

Organisatie

Het Havendebat Zwolle wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport in samenwerking met Port of Zwolle.